Gratis verzenden Gratis verzenden vanaf €100 Gratis retourneren Gratis retourneren Stel ons vragen Stel ons vragen

Toon winkelmandje

Garmin bij Smarttrack24

Garmin is een Amerikaans concern dat in 1989 is opgericht. Naast navigatie- en communicatie apparatuur levert Garmin ook sporthorloges. Zowel voor de beginnende sporter als voor de gevorderde sporter zijn er sporthorloges. Smarttrack24 richt zich met de Forerunner 235 en de 735XT op de gevorderde sporter.

Garmin modellen

Garmin Forerunner 235
De Garmin Forerunner 235 is een hardloop sporthorloge pur sang. De Forerunner 235 heeft een geïntegreerde hartslagmeter dat snel en accuraat je hartslag  en hartslagzone meet. Met deze laatste functie kun je je activiteit afstemmen op je gewenste doelen. Verder kun je tijdens het hardlopen van muziek luisteren dat op je smartphone staat. De muziek is te bedienen via de Garmin Forerunner 235, je hoeft dus tijdens het hardlopen niet meer je smartphone uit je zak te halen. Verder toont de Forerunner 235 inkomende berichten.


Garmin 735XT
De Garmin 735XT is net als de Forerunner 235 een sporthorloge voor de fanatieke sporter. Het verschil is dat de Garmin 735XT over diverse activiteiten profielen beschikt zodat je meerdere sporten met dit sporthorloge kunt beoefenen. Sporten die door de 735Xt worden ondersteund zijn naast hardlopen en fietsen; skiën, trailrunning, peddelsporten en krachttraining. Een bijkomende functie is dat de 735XT door middel van de “multi sportfunctie” herkent welke activiteit je verricht. Tot slot beschikt de Forerunner 735XT over een geïntegreerde hartslagsensor en gps-ontvanger, zodat je geavanceerde informatie over je training krijgt.