Gratis verzenden Gratis verzenden vanaf €100 Gratis retourneren Gratis retourneren Stel ons vragen Stel ons vragen

Toon winkelmandje

Healthcare

Healthcare apparaten zijn slimme apparaten die aan het internet worden verbonden en je gezondheidstoestand meten. Zaken als het meten van je temperatuur, je bloeddruk en hartslag kan met deze apparaten worden gemeten.

Het voordeel is dat je deze meetwaarden later via je smartphone of tablet kunt analyseren. Overzichtelijke grafieken met eventuele verbeteringen en trends zijn eenvoudig te monitoren. Bovendien kun je deze gegevens doorsturen aan bijvoorbeeld je huisarts.

Onze Healthcare producten

Bewell Connect MyScale

119,95124,95

Blood Pressure Monitor

99,99

Fitbit Aria wit

93,99

Fitbit Aria zwart

93,99

MyOxy

109,99

MyTensio

108,99

MyThermo

98,99

Nokia Body Cardio wit

179,95

Nokia Body Cardio zwart

179,95

Nokia Thermo

98,99

Healthcare

Smarttrack24 levert Healthcare producten van:

  • Fitbit
  • Withings
  • Bewell
how-wearble-tech-transform-healthcare-720x480

Smart Scales

Een Smart Scale is een digitale weegschaal voor het bereiken van je ideale gewicht. Dit wordt eenvoudiger gemaakt door informatie zoals je gewicht, BMI en je vetpercentage te monitoren met behulp van een app. Deze informatie kun je hier overzichtelijk in een grafiek weergeven zodat je in een oogopslag kunt zien hoe het verloop in de afgelopen periode is geweest.

> Smart Scales


Bloeddrukmeter

Met een “smart” bloeddrukmeter meet je gemakkelijk en nauwkeurig je bloeddruk. Dit doet de bloeddrukmeter door 3 verschillende metingen uit te voeren die samen een gemiddelde score weergeven. Via een app op je smartphone kun je deze meetwaarden tijdens en na de meting te bekijken. De app geeft je direct feedback over je waarden zodat je weet waar je op moet letten. Al je metingen worden opgeslagen zodat je overal en altijd je gegevens kunt bekijken en analyseren. Ook kun je deze metingen met de app gemakkelijk doorsturen naar je huisarts.

> Bloeddrukmeters


Thermometer

Een inwendige temperatuurmeting kan pijnlijk en onaangenaam zijn, zeker voor jonge kinderen.
Deze technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van contactloos meten vergemakkelijkt het meten van de lichaamstemperatuur.

Richt de thermometer op de rechterzijde van het voorhoofd, boven het temporale gebied, op een afstand van 3-5 cm en meet de lichaamstemperatuur in minder dan een seconde.

> Thermometers


Zuurstofmeter

Een zuurstofmeter ook wel een saturatiemeter genoemd meet het zuurstofgehalte in je bloed. zuurstofgehalte in je bloed.  Volg de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse evolutie van het zuurstofgehalte in je bloed. Stel herinneringen in om het zuurstofgehalte regelmatig op te volgen en deel deze waarden met je arts. Een saturatiemeter kan gebruikt worden voor: de thuissituatie / zelftest, verpleeghuis, ouderenhuis, medische centra, alpine sporten,sportscholen zoals fitnesscentra, voor en na het sporten.

> Zuurstofmeters