Gratis verzenden Gratis verzenden vanaf €100 Gratis retourneren Gratis retourneren Stel ons vragen Stel ons vragen

Toon winkelmandje

Onze merken

apple-watch-lifestyle-001-1415721770-JSDx-full-width-inline

Apple

Apple is een Amerikaans electronicabedrijf dat in 1976 onder meer is opgericht door Steve Jobs. Apple is vandaag de dag bekend om o.a. de iPhone, iPad en Smartwatches. Met een Smartwatch van Apple heb je de meest stijlvolle Smartwatch waarmee je berichten ontvangt, actief kunt zijn op social media en die ook weet hoe actief je bent.

Bekijk Apple pagina | Bekijk Apple producten

ehealth-smartphone

Bewell Connect

Het Franse bedrijf Bewell Connect maakt medisch geconnecteerde apparaten zoals thermometers, baby weegschalen en zuurstof- en glucose meters. Deze E-health producten dragen direct bij aan de verbetering van je gezondheid.

Bekijk Bewell pagina | Bekijk Bewell producten

Schermafbeelding 2017-10-03 om 17.10.38

Fitbit

Fitbit is een Amerikaans bedrijf dat in 2007 is op gericht met als doel, technologie toe te passen om het leven van mensen gezonder te maken. Slimme wearables zoals van Activity Trackers en Sporthorloges behoort tot het assortiment van Fitbit.

Bekijk Fitbit pagina | Bekijk Fitbit producten

garmin foto

Garmin

Garmin is een Amerikaans concern dat in 1989 is opgericht. Naast navigatie- en communicatie apparatuur levert Garmin ook sporthorloges. Zowel voor de beginnende sporter als voor de gevorderde sporter zijn er sporthorloges.

Bekijk Garmin pagina | Bekijk Garmin producten

kinderen

hellOO

Dankzij hellOO kun je je kind altijd bellen. Het bereik is namelijk bijzonder goed. hellOO werkt met een eigen aan te schaffen (pre-paid) simkaart en 06-nummer en kan enkel communiceren met de door u vooraf ingestelde nummers.

Bekijk hellOO pagina | Bekijk hellOO producten

augmented reality

Intel

Intel is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van chips, moederborden en software. Intel heeft het Canadese bedrijf Rencon overgenomen dat zich richt op de productie van “slimme” brillen.

Bekijk Intel pagina | Bekijk Intel producten

LIFETRAK

LifeTrak

LifeTrak is een Amerikaans technologiebedrijf dat ruim 20 jaar ervaring heeft met het ontwikkelen van wearables op basis van ECG technologie (hartslagmonitoring). Deze technologie maakt het mogelijk om op betrouwbare manier onder meer de hartslag en diverse andere activitieiten te meten.

Mykronoz

Mykronoz

Het uit Zwitserland afkomstige bedrijf MyKronoz levert betaalbare Smartwatches en Activity Trackers. Wat kwaliteit betreft doen ze niet onder aan de concurrentie.

Withings

Nokia

Het merk Withings is verleden tijd en is per 2017 verder gegaan onder de merknaam Nokia, waardoor ook alle producten de naam van Nokia bevatten. Hierbij levert Nokia met haar uitgebreide productportfolio een bijdrage aan het zogenaamde E Health waarbij technologie gezondheid ondersteunt.