Gratis verzenden Gratis verzenden vanaf €100 Gratis retourneren Gratis retourneren Stel ons vragen Stel ons vragen

Toon winkelmandje

Apple bij Smarttrack24

Apple richt zich met de nieuwe Series 1 en Series 2 Smartwatches nog actiever op gezondheid en lifestyle. De nieuwe lijn is voorzien van een dual core processor en watchOS 3. Hierdoor kun je eenvoudiger apps van andere ontwikkelaars openen en heeft deze Smartwatch het helderste display op het moment. Daarnaast is er een nieuw ingebouwd GPS systeem ontwikkeld, hierdoor is het niet meer nodig om je iPhone tijdens het sporten bij je te houden.

Apple Watch modellen

 

Een smartwatch van Apple wordt gekenmerkt door design en functionaliteit. De 2e generatie smartwatches is verkrijgbaar in de Series 1 en Series 2.

Series 1
Met de Apple Watch Series 1 houd je bij hoeveel stappen je zet en hoeveel calorieën je verbrandt. Tijdens het fietsen of (hard)lopen houdt de smartwatch je op de hoogte van je hartslag en kun je je vorderingen na de training middels een app uitlezen. Daarnaast zul je op de hoogte worden gehouden op het gebied van social media. Overige functies:

  • Een geïntegreerde hartslagsensor meet je hartslag via je pols
  • Ingebouwde muziekbediening waardoor muziek eenvoudig wordt afgespeeld
  • Ontvangt inkomende oproepen, mails, agenda meldingen en overige berichten

Series 2
Dit model heeft naast de functies van de Series 1 de volgende voordelen:

  • Waterbestendig tot een diepte van 50 meter
  • GPS systeem meet activiteiten naast hardlopen, fietsen ook zwemactiviteiten.  Zo worden het aantal baantjes, gemiddelde snelheid, afstand en zwemslag bijgehouden

Nike+
Met de Nike+ heb je altijd een reden om hard te lopen. De Nike+ is in feite de Series 2 maar dan speciaal bedoelt voor hardlopers. Het sportbandje van Nike is gemaakt van hetzelfde supersterke lichtgewicht fluorelastomeer als het originele Apple Watch-sportbandje. De onder druk gevormde gaatjesstructuur zorgt voor meer ventilatie en nog minder gewicht. Met de Nike+ Run Club-app deel je adviezen om tot nog betere prestaties te komen. Geef na afloop je vrienden de virtuele ‘boks’ als je hen hebt verslagen.