Gratis verzenden Gratis verzenden vanaf €100 Gratis retourneren Gratis retourneren Stel ons vragen Stel ons vragen

Toon winkelmandje

Onze Fitbit producten

Fitbit bij Smarttrack24

Fitbit levert verschillende producten met als doel je gezondheid te verbeteren. Fitbit is op dit moment het merk op het gebied van Activity Trackers. Er zijn verschillende modellen te koop met uiteenlopende mogelijkheden, maar je kunt ze allemaal gebruiken met je iPhone en bijbehorende app. Zo zijn er Fitbit Activity Trackers voor alledaags gebruik of Activity Trackers gericht op prestatie en doorzettingsvermogen. Daarnaast zijn er ook andere apps, zoals RunKeeper en Endomondo die de Fitbit ondersteunen voor het tracken van je hardloopsessies. De Fitbits die je om je pols draagt zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ook zijn er kleine trackers die je in je broekzak stopt of met een clip vastmaakt aan je kleding of schoenen.

Fitbit producten

 

Alta
De Fitbit Alta Activity Tracker meet gedurende de dag monitort hij hoe actief je bent. Zit je te lang stil, dan trilt de Alta kort om je eraan te herinneren een rondje te lopen. Tik op het display om te zien hoeveel stappen je hebt gezet, hoe ver je hebt gelopen en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Tijdens het sporten hoef je niet aan te geven wat je aan het doen bent, want de Activity Tracker herkent wat je doet. Als je gebeld wordt of een berichtje krijgt, hoef je tijdens je work-out niet moeilijk te doen met je telefoon. Je checkt namelijk gewoon op je horloge wie je probeert te bereiken.


Blaze
Deze activiteitstracker heeft het uiterlijk van een smartwatch én de optie om van horlogebandje te wisselen. Tijdens een rondje hardlopen of fietsen hoef je niet meer je smartphone uit je broekzak te halen. Meldingen van inkomende oproepen en berichten krijg je namelijk binnen op het kleurendisplay. Je muziek bedien je gemakkelijk dankzij de touchscreen. En met de gps via je smartphone zie je na je ronde waar je precies geweest bent. De Fitbit Blaze houdt net als zijn voorgangers de dagelijkse voortgang bij, zoals de hoeveelheid stappen, je hartslag en je slaappatroon. Zin in een snelle work-out? Start dan één van de FitStar-trainingen.


Flex 2
De Fitbit Flex 2 Activity Tracker meet gedurende de gehele dag je stappen, calorieverbruik en slaapritme. Ook onder water, want de Flex 2 is waterdicht. De tracker heeft een dun ontwerp en is lichtgewicht. Je verwijdert de tracker gemakkelijk uit het bandje zodat je hem kunt plaasten in een armband en een ketting. Het LED display houdt je via notificaties op de hoogte van oproepen en berichten van je smartphone. Combineer de activity tracker met de Fitbit app om je gegevens nog even rustig te bekijken.


Aria
Wil jij als sporter je gewicht precies in de gaten houden? Dan maak je met een personenweegschaal van Fitbit een goede keuze. Met onderstaande modellen hou je je fysieke gezondheid goed in de gaten. Een Fitbit weegschaal stuurt je gemeten waarden namelijk door naar bijvoorbeeld je smartphone zodat je nog makkelijker trends kan herkennen.