Gratis verzenden Gratis verzenden vanaf €100 Gratis retourneren Gratis retourneren Stel ons vragen Stel ons vragen

Toon winkelmandje

Onze LifeTrak producten

LifeTrak bij Smarttrack24

LifeTrak is een Amerikaans technologiebedrijf dat ruim 20 jaar ervaring heeft met het ontwikkelen van wearables op basis van ECG technologie (hartslagmonitoring). Deze technologie maakt het mogelijk om op betrouwbare manier onder meer de hartslag en diverse andere activiteiten te meten.

LifeTrak modellen

 

C210
De LifeTrak Core C210 Activity Tracker met gebruiksvriendelijke functies helpt je controle te krijgen over je gezondheid. Je data van de laatste 7 dagen wordt eenvoudig weergegeven op het beeldscherm en je progressie kun je gemakkelijk per dag bekijken in een overzichtelijke 24-uurs grafiek. Met een druk op de knop van je activiteiten tracker kun je je hartslag meten. Dankzij de knoopcel batterij hoef je je LifeTrak Core C210 niet dagelijks op te laden.


C410
De Zone C410 Activity Tracker volgt automatisch jouw activiteit gedurende de dag en nacht. Slaap, verbrande calorieën, stappen en de afgelegde afstand worden allemaal opgenomen. Dynamische kalibratie afstand wordt gebruikt voor verbeterde nauwkeurigheid, terwijl je slaap efficiëntie automatisch wordt gecontroleerd op basis van actigraphy (micro bewegingen).


R450
De LifeTrak R450 Activity Tracker meet je activiteit en fitheid en brengt je naar het volgende niveau met de 24-HR-life functie. Naast de basisactiviteit activiteit tracking gebruikt de R450 jouw ECG voor nauwkeurige hartslagmeting om zo je meer accurate en persoonlijke calorie-verbranding te berekenen en om je in staat te stellen om jouw conditie te optimaliseren. Daarnaast meet de R450 constant jouw niveaus van blootstelling aan licht en aan de belangrijke blauwe golflengtes. Op diverse tijdstippen van de dag laat de R450 je weten wanneer je niet genoeg bloot bent gesteld aan te veel of te weinig blauw licht, zodat je stappen kunt ondernemen om jouw stemming en energie niveaus te verbeteren.