Gratis verzenden Gratis verzenden vanaf €100 Gratis retourneren Gratis retourneren Stel ons vragen Stel ons vragen

Toon winkelmandje

Onze Mykronoz producten

MyKronoz ZeCircle2 wit

58,99

MyKronoz ZeClock wit

99,99

MyKronoz ZeClock Zwart

99,99

MyKronoz ZeFit3 HR wit

58,99

Mykronoz bij Smarttrack24

MyKronoz heeft zijn eigen Smartwatches en Activity Trackers ontworpen. Deze watches doen qua functionaliteit en kwaliteit niet onder dan die van de concurrentie maar zijn wel een stuk goedkoper.

 

 

MyKronoz modellen

 

ZeCircle 2
Met de MyKronoz ZeCircle 2 Activity Tracker heb je inzicht in de afstand die je aflegt, het aantal stappen dat je maakt, je calorieverbranding en je slaapritme. Via de bijbehorende app heb je toegang tot al je gegevens. Ook stel je daarmee je eigen doelen, zoals het aantal stappen dat je per dag af moet leggen. Zelf zie je op het display hoe ver je bent met het bereiken van je doel en het apparaat herinnert je er gedurende de dag aan.


Zefit 3 HR
ZeFit3 is een stijlvolle Activity Tracker met kleurentouchscreen die de tijd weergeeft, stappen telt, agelegde afstand, calorieverbruik en slaapkwaliteit. Met ZeFit3 kan je je resultaten in reatime raadplegen met een simpele swipe op het touchscreen. Heb je nood aan motivatie om fit te blijven? Als je te lang stil zit zal ZeFit3 u aanmoedigen om te bewegen door middel van een stil vibrerend alarm. Wanneer de smartphone gesynchroniseerd is via Bluetooth toont ZeFit3 in een oogopslag meldingen op zijn kleurentouchscreen van gesprekken, e-mails, agenda- en sociale media-activiteiten.


ZeWatch 4
De ZeWatch is een Smartwatch waarmee je bijvoorbeeld contactloos kunt betalen. Daarnaast bel je eenvoudig via je smartwatch, want hij heeft een ingebouwde speaker en microfoon. Ook laat je daarmee Siri opdrachten voor je uitvoeren op je smartphone, zoals iemand bellen of een e-mail openen. Koppel het horloge aan de bijbehorende app om inzicht te krijgen in je activiteiten. Hij meet namelijk je stappen, calorieën en slaapritme. Blijkt hieruit dat je eigenlijk iets actiever moet zijn? Stel dan een doel in en de smartwatch stuurt je dagelijks een reminder om dit te bereiken


ZeRound2 HR
De MyKronoz ZeRound2 HR is een elegante Smart Watch dat je ook helpt bij het verbeteren van je gezondheid. Naast een waarschuwing bij inkomende oproepen, geeft hij ook een seintje van sms’jes, WhatsApp berichten, e-mails en meldingen van Twitter en Facebook. Door het instellen van agendapunten mis je geen enkele afspraak meer. Heb je je handen vol en kun je het touchscreen niet bedienen? Geen probleem, want met de ingebouwde microfoon bedien je de smartwatch ook met je stem. Daarnaast beantwoord je telefoontjes vanaf je pols, mits het horloge via Bluetooth verbonden is met een smartphone. Daarnaast fungeert de ZeRound ook als Activity Tracker.


ZeClock
Mykronoz ZeClock is een analoge smartwatch met tijdsweergave, notificaties en geeft de mogelijkheid om een oproep te beantwoorden. De ZeClock beschikt over ‘three hands quartz movement’, bluetooth 4.0 connectiviteit, ingebouwde microfoon, speaker en knoppen om de smartwatch te bedienen.


ZeWatch4 HR
De ZeWatch4 HR Smartwatch is identiek aan de ZeWatch4, alleen is dit horloge voorzien van een geïntegreerde hartslagsensor.