Gratis verzenden Gratis verzenden vanaf €100 Gratis retourneren Gratis retourneren Stel ons vragen Stel ons vragen

Toon winkelmandje

Onze Samsung producten

Samsung Gear Fit2

228,99

Samsung Gear VR 2

99,95

Samsung bij Smarttrack24

De smartwatches van Samsung hebben een mooi design en zijn daarnaast ook nog eens functioneel. Voor inkomende berichten hoef je je smartphone niet meer uit je zak te halen, inkomende berichten bekijk je namelijk direct op het display. De Samsung smartwatches helpen je ook met het verbeteren van je gezondheid. Zo worden het aantal genomen stappen en je hartslag gemeten.

Samsung  modellen

 

Een smartwatch van Samsung wordt gekenmerkt door design en functionaliteit. Er zijn 2 modellen verkrijgbaar:

Gear S3

De Gear S3 Classic doet denken aan iconische horloges; maar dan in een modern jasje. Deze smartwatch beschikt over een IP68-standaard en full-color Always On Display (AOD) van de Super AMOLED technologie. De Gear S3 is zelfs de eerste Gear met Corning® Gorilla® Glass SR+. Dit glas is speciaal ontworpen voor wearables en zorgt voor een harder, krasbestendig en helder display.

De bediening is eenvoudig. Met de draairing navigeer je door alle menu’s heen. De Gear S3 dat voorzien is van een geïntegreerde hartslag- en GPS sensor meet nauwkeurig het aantal stappen en je hartslag.


Gear Fit2
De Samsung Gear Fit2 Pro is een Activity Tracker dat bijdraagt aan verbetering van je gezondheid. De waterbestendige Gear Fit2 registreert automatisch de activiteit die je verricht en start vervolgens de tijd en o.a. je hartslag. Verder beschikt de Gear Fit2 over 2 GB aan geheugen opslag voor je muziek. Ook kun je met de Gear Fit2 Pro berichten en inkomende oproepen van je smartphone ontvangen.

 

Samsung Gear Fit2 Pro

> Gear Fit2