Gratis verzenden Gratis verzenden vanaf €100 Gratis retourneren Gratis retourneren Stel ons vragen Stel ons vragen

Toon winkelmandje

Onze Nokia producten

Nokia bij Smarttrack24

Nokia combineert de nieuwste technologieën met een attractief en hoogstaand design. Het bedrijf richt zich op slimme producten binnen de health branche, die binnen iedere lifestyle passen. Nokia omschrijft haar klanten als mensen die niet per definitie superhelden zijn als het op intensief bewegen aankomt, maar vooral als individuen en families die op zoek zijn naar een gebalanceerde levensstijl.

Nokia modellen

 

Activité POP
De Nokia Activité POP Activity Tracker dat lijkt op een klassiek horloge meet al je activiteiten. Hij meet het aantal stappen, de daarbij afgelegde afstand en de hoeveelheid calorieën die je daarbij hebt verbrand. Daarbij is de Nokia Activité POP waterdicht tot 50 meter. Nog een voordeel is dat het horloge niet opgeladen hoeft te worden want er zit een horlogebatterij in die ruim acht maanden meegaat.


Activité Steel Black
Jij combineert het liefste stijl met functionaliteit. De Nokia Activité Steel is een uitkomst: de activiteitstracker heeft het uiterlijk van een klassiek horloge, maar meet ook je activiteiten. Zo houdt de Activité bij hoeveel stappen je zet, welke afstand je aflegt en hoeveel calorieën je ongeveer verbrandt. Op werk check je dan toch even of je die gevulde koek wel moet nemen. ’s Nachts monitort de activiteitstracker je slaap en hoe vaak je wakker wordt. Een gewaarschuwd mens telt voor twee: jij duikt na nachten woelen lekker vroeg de veren in. En die douche in de ochtend? Zelfs dan hoef je de Withings Activité niet af te doen, want hij is waterdicht.


Activité Silver
Jij combineert het liefste stijl met functionaliteit. De Nokia Activité is een uitkomst: de activiteitstracker heeft het uiterlijk van een klassiek horloge, maar meet ook je activiteiten. Zo houdt de Activité bij hoeveel stappen je zet, welke afstand je aflegt en hoeveel calorieën je ongeveer verbrandt. Op werk check je dan toch even of je die gevulde koek wel moet nemen. ’s Nachts monitort de activiteitstracker je slaap en hoe vaak je wakker wordt. Een gewaarschuwd mens telt voor twee: jij duikt na nachten woelen lekker vroeg de veren in. En die douche in de ochtend? Zelfs dan hoef je de Nokia Activité niet af te doen, want hij is waterdicht.