Gratis verzenden Gratis verzenden vanaf €100 Gratis retourneren Gratis retourneren Stel ons vragen Stel ons vragen

Toon winkelmandje

Onze passie

Vanuit onze passie voor sport, lifestyle en technologie is in 2016 het idee ontstaan om door middel van internettechnologie een positieve bijdrage te leveren aan onze gezondheid en lifestyle. Wij zijn ervan overtuigd dat het Internet of Things (IoT), waarbij slimme apparaten die aan het internet worden verbonden hieraan kunnen bijdragen.


Onze wearables, hierbij kun je denken aan Activity Trackers, Sporthorloges en of Smartwatches die op het lichaam worden gedragen zijn “slimme apparaten” en leveren een bijdrage leveren aan onze gezondheid (electronic health & mobile health) en of lifestyle. Daarnaast leveren we slimme apparaten die het je leven makkelijker zullen maken.

Het maken van een juiste keus is niet altijd even makkelijk. Daarom willen we je bij deze keuze zo goed mogelijk helpen. Dit doen we door overzichtelijke productinformatie te geven en zo goed mogelijk te kijken naar de toepassing van het product. Mocht deze informatie op de website niet voldoende zijn dan kun je ons altijd een e-mail of Whatsapp sturen, daarnaast staan onze medewerkers je graag te woord. Wij doen er alles aan om je binnen 24 uur een antwoord te geven.