Gratis verzenden Gratis verzenden vanaf €100 Gratis retourneren Gratis retourneren Stel ons vragen Stel ons vragen

Toon winkelmandje

Smart Watches

Een Smart Watch is ideaal wanneer je actief bent of wil zijn op social media gebied en snel op de hoogte wil zijn van de laatste nieuwtjes. Door je Smart Watch via bluetooth te verbinden met je smartphone fungeert je Smart Watch als een verlengstuk van je smartphone. Het voordeel hiervan is, is dat je niet meer je smartphone uit je zak hoeft te halen om bijvoorbeeld je berichten te kunnen lezen of om te zien wie je belt. Je kunt nu onopvallend informatie vergaren, je laatste berichten en nieuws lezen door simpelweg op je Smart Watch te kijken.

Onze Smart Watches

HellOO Aeroplane white

119,95129,00

HellOO Grasshopper Green

119,95129,00

HellOO Pretty Pink

119,95129,00

HellOO Princess White

119,95129,00

HellOO Racing Blue

119,95129,00

MyKronoz ZeClock wit

99,99

MyKronoz ZeClock Zwart

99,99

MyKronoz ZeWatch4 wit

79,99

Smartwatches

Smarttrack24 levert Smartwatches van:

  • Apple Series 1, Series 2 en Nike+
  • hellOO
  • Fitbit Surge
THE-BEST-Activity-Tracker

Een Activity Tracker, Sporthorloge of Smartwatch?

Activity Tracker
Een Activity Tracker is ideaal als je meer wilt bewegen met als doel om gezond en fit te blijven. Een Activity Tracker kan zo bijdragen om voldoende te bewegen. Activity Trackers werken samen met een app voor op je smartphone of tablet. In zo’n app kun je onder andere zien hoeveel je gemiddeld beweegt in een week, je vrienden uitdagen om je record te verbreken of je activiteiten delen met je familieleden of zelfs de huisarts.

> Activity Trackers


Sporthorloge
Een Sporthorloge is ideaal als je je sportprestaties, zoals hardlopen, fietsen en of zwemmen wilt verbeteren. Een sporthorloge biedt vele mogelijkheden voor het vastleggen, analyseren en verbeteren van je sportprestaties. Je meet bijvoorbeeld de afstand die je gelopen hebt, hoeveel calorieën je hebt verbrand of je hartslag. Zo breng je meer structuur aan in je trainingen en train je effectiever.

> Sporthorloges


Smartwatch
Met een Smartwatch kun je snel beoordelen, zonder hiervoor je smartphone uit je broekzak te halen of je een ontvangen bericht direct of later kunt beantwoorden. Naast dat een Smartwatch alle functies heeft van een Activity Tracker blijf je met Smartwatch continu op de hoogte van bijvoorbeeld het laatste nieuws. Dit kan handig zijn voor als je actief bent op social media.

> Smartwatches