Gratis verzenden Gratis verzenden vanaf €100 Gratis retourneren Gratis retourneren Stel ons vragen Stel ons vragen

Toon winkelmandje

Sporthorloges

Sporthorloges voorzien GPS kunnen worden gebruikt voor verschillende sporten zoals bijvoorbeeld voor hardlopen, fietsen en of zwemmen. Deze zogenaamde multisport horloges bieden je de mogelijkheid om je trainingen achteraf te analyseren met behulp van je smartphone of tablet. Door beter inzicht te krijgen in je prestaties kun je nu ook daadwerkelijk die verbeteringen aanbrengen daar waar nodig, zodat je eerder en effectiever je doelen zult behalen.

Onze Sporthorloges

Fitbit Flex 2 paars

79,95

Fitbit Flex 2 zwart

79,9584,95

LifeTrak Brite R450

99,99

Samsung Gear Fit2

228,99

Sporthorloges

Smarttrack24 levert momenteel Sporthorloges van Fitbit.

THE-BEST-Activity-Tracker

Een Activity Tracker, Sporthorloge of Smartwatch?

Activity Tracker
Een Activity Tracker is ideaal als je meer wilt bewegen met als doel om gezond en fit te blijven. Een Activity Tracker kan zo bijdragen om voldoende te bewegen. Activity Trackers werken samen met een app voor op je smartphone of tablet. In zo’n app kun je onder andere zien hoeveel je gemiddeld beweegt in een week, je vrienden uitdagen om je record te verbreken of je activiteiten delen met je familieleden of zelfs de huisarts.

> Activity Trackers


Sporthorloge
Een Sporthorloge is ideaal als je je sportprestaties, zoals hardlopen, fietsen en of zwemmen wilt verbeteren. Een sporthorloge biedt vele mogelijkheden voor het vastleggen, analyseren en verbeteren van je sportprestaties. Je meet bijvoorbeeld de afstand die je gelopen hebt, hoeveel calorieën je hebt verbrand of je hartslag. Zo breng je meer structuur aan in je trainingen en train je effectiever.

> Sporthorloges


Smartwatch
Met een Smartwatch kun je snel beoordelen, zonder hiervoor je smartphone uit je broekzak te halen of je een ontvangen bericht direct of later kunt beantwoorden. Naast dat een Smartwatch alle functies heeft van een Activity Tracker blijf je met Smartwatch continu op de hoogte van bijvoorbeeld het laatste nieuws. Dit kan handig zijn voor als je actief bent op social media.

> Smartwatches