Gratis verzenden Gratis verzenden vanaf €100 Gratis retourneren Gratis retourneren Stel ons vragen Stel ons vragen

Toon winkelmandje

VR Brillen & Smart Glasses

Virtual Reality zal de manier waarop je film kijkt of een game die je speelt voorgoed veranderen. Een VR bril geeft je namelijk de mogelijkheid om de “virituele” werkelijkheid van 360° video te bezien door eigen ogen waardoor de beleving als intenser zal worden ervaren. In de toekomst zal VR voor meer toepassingen worden ingezet, zoals bijvoorbeeld op social media gebied of in nieuwe leeromgevingen. Video chatten of het volgen van lessen zal op deze manier veel leuker worden!

Met Augumented Reality combineer je de virtuele werkelijkheid met de werkelijkheid. Op de binnenkant van je Smart Glasses wordt informatie geprojecteerd dat je helpt bij het sporten of technici die in het veld werkzaamheden verrichten.

Onze VR Brillen & Smart Glasses

VR Brillen & Smart Glasses

Smarttrack24 levert de volgende merken VR brillen:

  • Samsung
  • Zeiss
  • Intel Rencon

Virtual Reality (VR) of Augmented Reality (AR)?

Virtual reality (VR) is een techniek waarbij een virtuele werkelijkheid word gecreëerd. Door de zintuigen te manipuleren ervaar je als gebruiker deze virtuele werkelijkheid als een nieuwe realiteit waarin je je daadwerkelijk voortbeweegt. Je ziet, hoort, voelt en beleeft deze nieuwe wereld om je heen en zal als veel intenser worden ervaren. Bovendien ben je in staat om interactief veranderingen aan te brengen in deze virtuele werkelijkheid. Dit kan worden gedaan door middel van een controller. Hiervoor dien je naast een display te beschikken over speciale VR-apparatuur, namelijk een VR bril, afstandsbediening en of handschoenen.

Augmented Reality (AR) daarentegen is een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt.  In het Nederlands betekent ‘augmented reality’ letterlijk: verrijkte werkelijkheid. Het is dus een mix van de realiteit met een virtuele toevoeging of verrijking. Augmented reality is een live, direct of indirect, beeld van de werkelijkheid waaraan elementen worden toegevoegd door een computer. Hiervoor heb je een Smart Glasses nodig die de nodige informatie projecteert op je display van je Smart Glasses.

> VR brillen & Smart Glasses